top of page

Over ons

Dewo Europe is een toonaangevende groothandelaar in fietsaccessoires en -onderdelen in België. Onze magazijnen en kantoren zijn strategisch gelegen nabij Brussel, de hoofdstad van België en het hart van Europa, zodat we efficiënt klanten in de hele regio kunnen bedienen.

 

Met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan een eeuw, heeft Dewo Europe zich gevestigd als een betrouwbare en vertrouwde partner voor fietswinkels en dealers die op zoek zijn naar hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. We sourcen onze producten van topfabrikanten en leveranciers over de hele wereld, zodat we up-to-date blijven met de laatste trends en innovaties in de branche.

 

Ons moderne magazijn beslaat meer dan 6.000 vierkante meter en is uitgerust met state-of-the-art technologie om ervoor te zorgen dat ons inventaris efficiënt wordt beheerd en op tijd naar klanten wordt verzonden. We hebben ook een toegewijd team van ervaren professionals die zich inzetten voor het bieden van uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning aan onze klanten.

 

Bij Dewo Europe zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, en we kijken ernaar uit om de behoeften van de fietsensector in België en daarbuiten te blijven bedienen.

IMG_20210130_142038(1)_edited.png
bottom of page